3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани,

достапна е нова верзија од мобилната апликација која е наменета за лекарите специјалисти, за преглед на закажаните прегледи и пациентите кои закажале. Во оваа верзија е извршено прилагодување за логирање на лекарите кон Мој Термин, согласно барањата на МЗ.

Новина е што одсега апликацијата можете да се превземе од Google Play Android market директно на Вашиот Android смартфон.

Повеќе за апликацијата на следниот линк.

Google Play Img

porn Porn