3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани,

достапна е интервентна верзија од софтверот со која се решава проблемот за најава во Мој Термин, што се појави денес попладне поради безбедносен упад.

За да ја преземете новата верзија потребно е:

  • да ја рестартирате апликацијата на главниот компјутер 
  • при вклучување на апликацијата да не се прави најава во Мој Термин т.е. второто прозорче за најава да го исклучите без да внесувате корисничко име и лозинка (ова само еднократно, за да може да ја преземете новата верзија)
  • По преземањето на верзијата, понатаму продолжувате со работа како и претходно.

Благодариме на разбирањето и соработката!

Листа на измени и корекции во новата верзија

Преземи Prima MEDICA v3.7.6.2 (offline верзија)

Преземи Prima MEDICA v3.7.4.2 (offline верзија - гинекологија)

Преземи упатство за инсталација

porn Porn