3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

објавена е нова верзија од Prima MEDICA v4.0.1 во која се имплементирани корекци во делот на ЛУ1 упатите и специјалистичкиот наод, како и измени согласно корегираните сервиси од Мој Термин.

Деталите за измените може да ги погледнете на линкот подоле, а верзијата е наменета за сите дејности.


Благодариме на соработката!

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Преземи Prima MEDICA v4.0.1 (offline верзија)

Преземи Prima MEDICA v4.0.1 (offline верзија за гинекологија)

Преземи упатство за инсталација

porn Porn