3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

објавена е нова верзија од Prima MEDICA v4.1.0 во која се имплементирани неколку нови функционалности и унапредувања кои произлегоа од Ваши сугестии, а воедно се корегирани некои минорни багови во софтверот.

Деталите за измените може да ги погледнете на линкот подоле, а дополнително достапно е упатство за користење на новите функционалности на овој линк.

Верзијата е наменета за сите дејности.


Благодариме на соработката!

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Листа на измени и корекции во новата верзија (гинекологија)

Преземи Prima MEDICA v4.1.0 (offline верзија)

Преземи Prima MEDICA v4.1.0 (offline верзија за гинекологија)

Преземи упатство за инсталација

porn Porn