3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

објавена е нова верзија од Prima MEDICA v4.1.1 во која се корегирани неколку минорни багови и забелешки.   Во оваа верзија направена е корекција во планирањето на целите за едукација на хронични пациенти. Со репланирање нема да влезат во план пациентите  на кои им е веќе реализирана целта за превенција, а потоа во текот на циклусот добиле статус на хронични пациенти. Ординациите кај кои има вакви случаи може  да направат репланирање со датум 30.11.2019. 

Деталите за измените може да ги погледнете на линкот подоле.

Верзијата е наменета за сите дејности.


Благодариме на соработката!

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Листа на измени и корекции во новата верзија (гинекологија)

Преземи Prima MEDICA v4.1.1 (offline верзија)

Преземи Prima MEDICA v4.1.1 (offline верзија за гинекологија)

Преземи упатство за инсталација

porn Porn