3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

достапна е новата верзија од Prima MEDICA v4.5.5

Во оваа верзија измените главно се однасуваат на лабораторискиот дел за работа и некои помали корекции и подобрувања во останатите модули.

Нова функционалности е можноста за генерирање CommonPass сертификат за лабораториите кои сакаат да ја користат оваа опција. Воведен е избор на начин на плаќање во лабораториска пресметка (Картица/Во готово) . Повеќе детали на линковите подолу.

Ви благодариме на соработката

 

 

 

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Преземи Prima MEDICA v4.5.5 (offline верзија)

 

Преземи упатство за инсталација